Escrit el 26 de Març, a les dues setmanes del confinament i en plè pic del Covid-19.

Bon día.

Aquest Mati quan he sortit de l’hospital feia un aire fred,  ara veig que era de neu (havia nevat durant la nit). Ha estat molt agradable quan l’he sentit a la pell de la cara. Ha estat renovador.He fet una inspiració profunda amb un aire net.

Al veure el vídeo del móvil ho he entès, ola de fred, espero que serveixi per netejar al planeta, per desinfectar-lo i que ens desinfectem tots i totes, no del Covid-19, sinó de ser humans que destrocem coses per satisfer el nostre ego i ens tornem constructors, creadors, plens d’estimació i d’amor de cara als altres i de cara a aquest planeta i univers que ens dóna tant, que ens té cura, ens dóna aigua, menjar i matèries primeres.

Reflexionem en el què hem fet, reflexionem a on hem d’anar, i visualitzem-ho, creem en el nostra pensament aquest món que hauria de ser.Estiguem agraïts pel que tenim. El planeta està en venda i no ens pertany.

Pensem-ho i pensem en el que volem que sigui a partir d’ara, materialitzem, creem el que  realment necessitem: amor, companyia, flors, aire pur, aigua neta, aliments sense modificació per transgènics…..

Yo reso per la pau, pel companyerisme, per la meva família i amics, reso per d’humanitat sensera sotmesa a una pandèmia potser creada pels homes i castic de Déus. Reso perquè aprenguem la lliçó i en sortim….

Tanco els ulls i….veig la llum del sol, sento la seva escalfor a la pell, respiro l’ aire net i dono gracies pel que tinc, posant de primer a la llista, les persones, i tenir-les per poder compartir els meus pensaments…. Gràcies per estar aquí. Gràcies cel, Gràcies Terra. Gràcies.